LET OP! WEGENS INBRAAK TIJDELIJK GEEN VOORRAAD!

0

Je winkelmandje is nog leeg

Even in het zonnetje

Even in het zonnetje | Vegantrix

Wist jij dat wij onze collectie kurk tassen selecteren met jou in onze gedachten? We vragen ons steeds af: wat willen vrouwen in een handtas, en nog belangrijker – hoe groot of klein moet de tas zijn, wat maakt het een handig tas, in welke kleuren hebben onze klanten interesse?
Er is zoveel mogelijk!

Met kurk kun je veel meer dan je vooraf zou denken. Alle opties zijn mogelijk en er is zoveel keuze. Kurk is niet brandbaar, kurk isoleert en het is licht. Niemand wilt toch een (te) zware tas?

Want laten we eerlijk zijn, verwisselen we echt onze handtas elke dag? Veranderen we onze tas bij elke outfit?
Nemen we een andere tas als we een boodschapje gaan doen, de kinderen van school halen of als we even een pakketje van bijvoorbeeld bol.com op moeten halen?

Onze tijd is al zo kostbaar, onze handtas moet onze beste vriend zijn!

Om deze reden wordt onze “Runa Dames Schoudertas” vandaag eens in het zonnetje gezet!

Wij houden van de Runa Dames Schoudertas voor zijn ontwerp. Hij is minimalistisch, strak en chic.
De schouderband is verstelbaar en voelt heerlijk zacht aan. Zeer comfortabel.
En de Runa Dames Schoudertas is niet alleen mooi, de binnenkant is ook nog eens ruim genoeg om de nodige dingen mee te nemen! Je portemonnee, make-up, mondkapje, lippenbalsem, sleutels en misschien zelfs je lunch?

Al met al verdiend deze tas een plekje in de spotlights! 

Wat zijn jouw persoonlijke wensen voor een tas, waar selecteer je op? Gebruik je een andere tas wanneer je met de kinderen op stap bent, of is er één tas die je elke dag gebruikt terwijl er nog 10 andere in de kast liggen?
Waarom maakt jouw favoriet, jouw favoriet? Laat het ons weten! We zijn erg benieuwd.Meer Vegantrix Blogs

Kurkleer Vs. Plastic | Vegantrix
Kurkleer Vs. Plastic

Oké, dus je hebt de beslissing genomen dat je een veganistische handtas wilt kopen ter vervanging van degene die je bij je had. Gelukkig wordt "veganisme" steeds populairder, net als veganistische alternatieven voor traditionele materialen (zoals leer) die in de handtassen industrie wordt gebruikt.
Lees verder