LET OP! WEGENS INBRAAK TIJDELIJK GEEN VOORRAAD!

0

Je winkelmandje is nog leeg

Klantenservice

Bestelling en levering

Op werkdagen (ma-vrij) vóór 15:30 besteld, verzenden wij nog dezelfde dag uw bestelling via PostNL. De bezorger komt de volgende werkdag tussen 8.30 en 21.30 bij u langs.

Als u een bestelling plaatst op vrijdag na 15:30 of op zaterdag of op zondag, dan verzenden wij uw bestelling de maandag daarop.

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling checken op PostNL.

Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

De verzendkosten van de bestelling nemen wij voor eigen rekening.

*Het komt weleens voor dat wij ter promotie een aantal artikelen GRATIS weggeven. Om de kosten enigszins te dekken rekenen wij hiervoor €6,95 aan verzendkosten.

Ruilen en retourneren

Ja, je kunt iedere bestelling binnen 14 dagen aan ons retour sturen zonder opgaaf van reden.

Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Producten dienen in originele staat geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten.

De zender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag zo snel mogelijk weer op je rekening staat.

>> Klik hier voor meer infomatie over retourneren <<

Track en Trace

Wanneer uw bestelling door ons verzonden is, ontvangt u een e-mailbevestiging met hierin de Track & Trace code. Met deze code is het pakket te volgen via Track & Trace van PostNL. Krijgt u de melding ‘er zijn geen meldingen aangetroffen voor deze combinatie’, dan is het pakketje wel door ons verzonden, maar kan het zijn dat PostNL het Track & Trace etiket nog niet heeft gescand en deze nog in het sorteerproces is. U kunt de status van uw pakket in dat geval de volgende werkdag opvragen. Ziet u na twee werkdagen nog steeds deze melding, zonder uw pakket te hebben ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorder bedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar. Hou er rekening mee dat er enige vertraging tussen kan zitten.