LET OP! WEGENS INBRAAK TIJDELIJK GEEN VOORRAAD!

0

Je winkelmandje is nog leeg

Over Ons

Liefde voor diervriendelijke producten

Onze liefde voor diervriendelijke producten begon in april 2017. Hoe wordt je veganistisch? We willen wel, maar hoe begin je? Met veel lezen, vallen en opstaan en simpelweg uitproberen zijn we overtuigd: dit is het proberen waard.

Voor zover onze ‘vegan’ kennis het toeliet zijn wij twee jaar geleden op 8 mei begonnen met een veganistische leefstijl. Wat was dat wennen! Een hele aanpassing voor het gezin maar zeer tevreden met onze keuze. Naast het plantaardig eten, het bewust kiezen voor duurzame- en diervriendelijke producten zijn wij ook erg benieuwd geworden naar de mode en de verschillende opties in deze leefstijl. Wat zijn de mogelijkheden?

Vegantrix.nl

Wat begon bij het ontdekken van duurzaam leven, leidde tot een enorme passie voor diervriendelijke producten en bewuste keuzes maken. Onze reis en ontdekkingen willen we graag met jou delen op Vegantrix.nl.
Ben je niet vegan, maar wil je simpelweg bewuste keuzes maken? Iedereen is welkom, wij hebben voor ieder wat wils!

Bij Vegantrix streven we naar stijlvolle en hoogwaardige producten die 100% diervriendelijk, milieuvriendelijk en ethisch verantwoord zijn gemaakt.
Onze producten zijn gemaakt in Portugal door bekwame ambachtslieden. Onze Europees geïnspireerde collectie is gemaakt met alleen duurzaam geproduceerde materialen; zoals premium kurk, biologisch katoen en volledig natuurlijke plantaardige kleurstoffen.

Wij zijn iedere dag hard opzoek naar leuke artikelen voor jou!

 

Onze Waardes:
Ons doel als Vegantrix is om onszelf af te stemmen op deze drie woorden: duurzaam, eerlijk en natuurlijk.

Duurzaam 
Duurzaamheid is de hoeksteen van ons merk. Van hoe onze materialen worden ingekocht, tot hoe we zaken doen, het grotere welzijn van mens, dier en onze planeet vormen de kern van alles wat we doen.

Eerlijk
We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit en duurzaam geproduceerd. Is het product niet zoals verwacht? Je kan gemakkelijk je product retourneren zonder dat wij vragen waarom.
‘Daarom’ accepteren we ook als reden.

Natuurlijk
Onze producten zijn zo dicht mogelijk bij de natuur zoals u kunt krijgen. Wij geloven in het ondersteunen van het milieu en het te laten schitteren in onze unieke producten.

Neem een kijkje
Kijk gerust rond op de webshop en wij hopen je snel in onze Vegan familie te mogen verwelkomen.